Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Wageningen

Bert Schreuder Bestratingen: Grondwerker nodig in Wageningen? 

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur en zijn team van grondwerkers weten als geen ander hoe belangrijk goed grondwerk is. Zonder het juiste grondwerk heeft bestraten eigenlijk geen zin. Met onze grondwerkzaamheden, waaronder het ontgraven van grond en grondverzet, kunnen wij de grond op verschillende locaties klaar maken voor bewerking en bouw. Wilt u zeker zijn van goed straatwerk? Een project slaagt pas als het grondwerk goed wordt uitgevoerd door de deskundige grondwerker van Bert Schreuder. 

Grondwerker nodig? Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur is uw expert 

De grondwerkzaamheden op het gebied van grondwerk zijn zeer divers. Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur is een veelzijdig bedrijf, gespecialiseerd in het ontgraven van grond en grondverzet. Het aanleggen van bestratingen en de verhuur van graaf- en grondverzetmachines vormen de basis voor nog veel meer grondwerkzaamheden. Door de inzet van ons moderne materieel en bekwame grondwerkers kan elk project naar wens uitgevoerd worden. Wij zijn al jaren dé partij voor grondwerk in de buurt van Wageningen en omgeving. Door de jaren heen hebben al vele opdrachtgevers onze grondwerkers en grondwerkzaamheden weten te waarderen. Kwaliteit staat van begin tot eind centraal in ons grondwerk. 

De Basis voor perfect straatwerk: Basis van grondwerk  

Als wij grondwerk uitvoeren in de buurt van Wageningen, zorgen onze grondwerkers voor een goede basis van bestrating. Wanneer wij grondwerk in de buurt van Wageningen mogen uitvoeren, onderzoeken we allereerst de ondergrond. De ondergrond kan uit verschillende materialen bestaan: 

  • Klei 
  • Grond 
  • Zand 
  • Veen 

Daarnaast kijken we naar de mate van belasting die het straatwerk moet kunnen dragen. Een tuin aan een woning vergt andere eisen dan een bedrijventerrein waar dagelijks vele auto’s en vrachtwagens overheen rijden. Tot slot is de grondwaterstand van belang voordat we grondwerk in de buurt van Wageningen uit gaan voeren. In sommige gevallen moet de ondergrond gedraineerd worden, een belangrijk aspect van onze grondwerkzaamheden. 

Efficiënt grondwerk voor rioleringen uitgevoerd door Bert Schreuder 

Ook bij het aanleggen van rioleringen voeren wij grondwerk in de buurt van Wageningen uit. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om grondwerk uit te voeren, zoals het ontgraven van grond voor bouwputten of kelders en bijvoorbeeld bij een aanbouw aan huis of bedrijf. Met ons team van grondwerkers, de middelen en kennis kunnen wij grondwerk in Wageningen en omgeving efficiënt uitvoeren, waarbij grondverzet en het ontgraven van grond essentiële onderdelen zijn.  

Machineverhuur voor uw grondwerkprojecten 

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur beschikt over diverse machines waarmee grondwerk in de buurt van Wageningen uitgevoerd kan worden. Wilt u zelf grondwerk uitvoeren, maar beschikt u niet over de machines? Het beschikbare materieel kan worden gehuurd, altijd met een grondwerker als chauffeur of machinist. Informeer naar de mogelijkheden van onze grondwerkzaamheden, inclusief grondverzet en het ontgraven van grond. 

Heeft u een goede grondwerker nodig? Twijfel dan niet en neem contact op met Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur 

 

Neem contact op

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Stel uw vraag

Grondwerk | Wageningen

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur