Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Bedrijfsprofiel Bert Schreuder

Bedrijfsprofiel Bert Schreuder

Bert Schreuder deed ruime ervaring op in de grond-, weg- en waterbouw, voordat hij in 2000 startte met zijn eigen bedrijf. Het grond- en straatwerk wordt daarna al snel uitgebreid met aanleg van riolering, maar ook houtwerk in de vorm van levering en plaatsing van schuttingen en tuinhuizen. Steeds meer omvattende opdrachten volgen voor particulieren en aannemers in de regio Veenendaal, Rhenen, Ede en Wageningen. Serviceverlening en professionele aanpak bezorgen Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur een goede naam.

Ruime ervaring en vakkennis in verhuur en bestratingen

De reputatie van het bedrijf is opgebouwd door de wens van de klant altijd centraal te stellen en netjes en zorgvuldig te werk te gaan. Schreuder stelt hoge eisen aan zichzelf, zijn medewerkers en collega-bedrijven. Dat geldt voor elk project, groot of klein. Schreuder schuwt de rol van coördinator of regisseur voor een project niet. Naast vakkennis en ervaring is communicatie op zijn minst even belangrijk om een project te doen slagen.

Verhuur materieel inclusief chauffeur of machinist

Het beschikbare materieel kan worden gehuurd, altijd met chauffeur of machinist. Een toegenomen activiteit is het op contractbasis verrichten van onderhoudswerk voor woon- en autoboulevards, transportbedrijven en verzorgingshuizen. Voor laatstgenoemde klanten verzorgt Schreuder tevens de bestrijding van gladheid in de winterperiode. 

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur Bedrijfsbus met materieel voor aanleg Tuinhout schutting

Direct contact

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur