Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Grondwerk

Grondwerk vormt de basis voor een goed project

Grondwerk herstellen om bestrating aan te laten leggen? Grondwerk vormt de basis voor vele projecten. Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur is actief in het uitvoeren van grondwerk en maakt daarbij de grond klaar voor bouw en bewerking. Door ons gevarieerde aanbod machines en ervaren team kunnen wij grondwerkzaamheden verzorgen. Wilt u zelf grondwerk uitvoeren? Beschikt u niet over de juiste middelen? Dan kunt u bij ons de machines huren. Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur heeft een breed assortiment aan machines en materiaal ter beschikking. Zo kunt u bij ons kiezen uit:

  • Kranen
  • Grondverzetmachines
  • Rupsdumpers
  • Minigravers

En nog veel meer. Grondwerk uit laten voeren? Bij ons kunt u kranen en machines huren met ervaren chauffeurs. Ook kunt u chauffeurs, machinisten, grondwerkers of stratenmakers apart huren voor grondwerk of andere werkzaamheden.

Bewerking van grond

Als wij grondwerk mogen uitvoeren brengen we eerst een aantal zaken in kaart. We bekijken o.a. wat de bestemming wordt van de grond en de mate van belasting. Zo moet grondwerk voor een bedrijventerrein anders bewerkt worden dan grondwerk voor een particulieren tuin. Ook kijken we naar de grondwaterstand. Een project kan pas slagen als het grondwerk goed is uitgevoerd. Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur staat garant voor goed grondwerk en biedt beslist een goede basis voor uw project. Ons grondwerk is zeer divers. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur
Grondwerk vormt de basis voor een goed project
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur