Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Grondwerk

Grondwerk

Grondwerk is de basis van elk project. Of het nu gaat om het bestraten van een oprit of het aanbouwen van een huis, een geschikte ondergrond is van belang. Bert Schreuder is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerkzaamheden en beschikt over de benodigde en professionele materialen. Door onze kennis en ervaring in combinatie met het uitgebreide machinepark kunnen wij efficiënt en goed werken. Op deze wijze hebben wij door de jaren heen vele projecten gerealiseerd.

Grondwerk, de basis van bestrating

Voor het leggen van goede bestrating is een goede ondergrond van belang. Als de ondergrond niet op de juiste manier is voorbereid kan de kwaliteit van de bestrating die wij graag leveren niet worden gegarandeerd dus een goede voorbereiding zorgt o.a. voor een langere levensduur van de bestrating. Tuinen worden steeds meer gezien als verlengstuk van de woning en vaak gebruikt. Indien de basis goed gelegd is kunt u hier optimaal van genieten.

Diverse werkzaamheden

Ons vakkundige team voert verschillende werkzaamheden uit op het gebied van grondwerk. Hierbij kunt u o.a. denken aan:

  • Grondwerk t.b.v. straatwerk
  • Bouw klaar maken van percelen/tuinen
  • Uitgraven van bouwputten of kelders
  • Aanleggen riolering

Elk element in uw huis of tuin heeft eigen vereisten voor de ondergrond. Ook de soort ondergrond is van belang bij het uitvoeren van grondwerkzaamheden. Zo zal klei anders bewerkt worden dan zand of veen. Ongeacht de wensen, wij maken de ideale ondergrond.

Aandacht voor grond

In de jaren dat wij actief zijn hebben wij ruime ervaring opgebouwd in grondwerk. Wij zijn onze klanten graag met dit specialisme van dienst en denken mee in passende oplossingen. Het team van Bert Schreuder is snel en flexibel inzetbaar voor uiteenlopende werkzaamheden. Heeft u nog een vraag of wilt u graag meer informatie? Wij staan altijd voor u klaar.

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur