Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Onderhoud bedrijventerreinen

Uw bedrijfsterrein, ons onderhoud

bedrijfsterrein-onderhoud-bert-schreuderBert Schreuder is een gespecialiseerd bedrijf in diensten uiteenlopend van bestraten tot rioleerwerk en grondwerk. Dankzij de eerste ervaring in loondienst en later nog 20 jaar in de eigen onderneming, zijn wij kundig geworden in al deze facetten. Deze combineren wij graag tijdens het onderhouden van uw bedrijven terrein. In de omgeving van Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen en Bennekom zijn wij actief in het onderhouden van verschillende bedrijfsterreinen. Maar ook schoolpleinen en woonboulevards houden wij graag netjes bij. 

Wat is bedrijven terrein onderhoud?

Onder het onderhouden van een bedrijventerrein vallen meerdere werkzaamheden:

  • Straatvegen
  • Onkruid verwijderen
  • Riolering onderhouden
  • Straatkolken reinigen
  • Gladheidbestrijding
  • Groenonderhoud
  • En meer

Wij verzorgen veel van deze activiteiten zelf. We beschikken over de juiste machines, vakmensen en kennis. Wij zijn graag uw aanspreekpunt voor het totaalpakket. Dus ook als er zaken zijn die u wél uitgevoerd wilt hebben maar niet onder onze expertise vallen, zullen wij de juiste partners aanspreken om u het gewenste resultaat te leveren. U heeft dan één aanspreekpunt voor het totale onderhoud.

Waarom uw bedrijven terrein onderhouden?

Door uw terrein netjes te onderhouden: geen onkruid tussen de tegels, geen verzakkingen op het parkeerterrein of ondergelopen straatkolken, straalt u representativiteit uit. Zowel voor klanten als personeel is een verzorgd terrein positief!

Daarbij komt dat het onderhouden vaak problemen in de toekomst kan voorkomen. Denk hierbij aan een onder water gelopen terrein omdat de straatkolk over gelopen is. Of schade aan auto’s, ongelukken door loszittende tegels en kuilen op de parkeerplaats.

Kosten bedrijfsterrein onderhoud

De kosten voor het onderhouden van uw terrein zijn afhankelijk van uw wensen. Hoe vaak wilt u het terrein laten onderhouden, hoe groot is uw terrein. Gaat het om grotendeels straatwerk of ook om groen? 

Wilt u weten wat onderhoud aan uw terrein kost bij Bert Schreuder? Neem vrijblijvend contact op en vraag om meer informatie.

Bedrijfsterrein onderhoud op maat: Bert Schreuder

Wij begrijpen dat het onderhoud aan uw bedrijventerrein een noodzakelijk kwaad kan zijn. Het terrein moet netjes blijven, maar u wilt het liefst zo min mogelijk hinder ondervinden. Daarom proberen wij, in goed overleg, onze werkzaamheden uit te voeren op een manier die het minst overlast veroorzaakt. 

Zo heeft u wél een mooi en net terrein maar kunnen uw collega’s zonder oponthoud parkeren en naar hun werk!

Wij voeren, samen met onze partners, al het onderhoud aan uw terrein uit. Wij kunnen dit op periodieke basis of eenmalig doen. 

Voor ons is communicatie erg belangrijk: wat zijn uw wensen, wat kunnen wij er in betekenen, wanneer doen wij wat en op welke manier? Waar bent u tevreden over en wat kan er beter? Door directe communicatie, via korte lijnen, kunnen wij flexibel zijn en ons aanpassen naar uw wensen. Alleen op deze manier kunnen wij instaan voor een optimaal resultaat.

Wij zijn dan ook trots op al onze klanten en de tevredenheid die wij mogen ontvangen na afloop van een opdracht of nadat wij onderhoud hebben gepleegd. 

Wilt u uw terrein netjes laten onderhouden? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur