Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Bestratingen

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur is de specialist in het aanleggen van bestratingen

Zoekt u een echte specialist in het aanleggen van bestrating? Bij Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur bent u aan het juiste adres voor een nieuwe bestrating. Wij zijn een bedrijf met al meer dan 22 jaar ervaring in het bestraten van terrassen en het aanleggen van wegen. Een goede straat of terrasBestrating-bert-schreuder moeten worden aangelegd door vakmensen. Wij beschikken over de juiste mensen en middelen om dit van A tot Z te verzorgen.  Wij leggen ook sierbestrating voor u aan. Het bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw tuin of terrein. Daarom is het belangrijk dat dit bij het geheel past. We komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken.  

Wij leggen verschillende bestratingen aan 

We hebben jarenlange ervaring met het aanleggen en bestraten van terrassen of wegen en geven u graag advies of tips. U heeft keuze uit de volgende soorten stenen: 

  • Betonbestrating 
  • Gebakken bestrating 
  • Natuursteen 
  • Sierbestrating 
  • Terrastegels o.a. keramische tegels 

Wilt u uw terras laten bestraten door ons? We komen bij u langs om uw wensen te bespreken en uw tuin te bekijken. Het is belangrijk dat u van tevoren bedenkt wat u mooi vindt en welke aansluit bij uw wensen.?Wilt u liever advies? Geen probleem, wat uw wensen ook zijn, we zetten onze juiste mensen en middelen in om prachtige bestrating te kunnen leveren. Benieuwd naar de prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.  

Sierbestrating op de juiste wijze gelegd met behulp van modern materiaal 

Sierbestrating?in uw tuin voor een prachtig looppad? Of op uw terras? Wat uw wensen ook zijn, Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur is u van dienst met sierbestrating. Wij kunnen u voorzien van advies over de soorten sierbestrating en leggen deze direct voor u aan. Bent u een liefhebber van natuursteen? Of vindt u gebakken steen mooi? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Indien wenselijk kunnen wij voorbeelden laten zien van projecten die wij gerealiseerd hebben.

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur