Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Bestratingen

Alles wat u moet weten over bestratingen van Bert Schreuder 

Bestrating-bert-schreuderEen parkeerterrein laten bestraten? Uw tuin opnieuw bestraten of het aanleggen van een weg? Bent u op zoek naar een partner voor het aanleggen van een pad, straat of terrein? Bert Schreuder staat graag voor u klaar. Ooit begonnen in loondienst in de wegenbouw, nu al 20 jaar een eigen onderneming. Door uw bestrating aan te laten leggen door een professional in zijn vak, kunt u jaren genieten van een mooie en strakke bestrating. Wij zorgen voor een duurzaam en strak eindresultaat.

De verschillende vormen van bestrating

Bestrating is het overkoepelende woord voor alle soorten stenen en legverbanden waarmee u een straat aan kunt laten leggen. Zo kunt u kiezen uit betonstenen, gebakken bestrating, sierbestrating, tegels en meer. We zetten graag de verschillende soorten op een rij.

Terrastegels

Deze tegels kent u zeker, vaak wat grotere tegels waarmee een heerlijk zonneterras in uw tuin wordt gerealiseerd. Deze tegels zijn in vele kleuren te verkrijgen. Deze tegels zijn in diverse maten verkrijgbaar. Meestal wordt er gekozen voor een betontegel of een keramische tegel. 

Betonstenen

Ook deze vorm van bestratingen is u waarschijnlijk niet onbekend. Parkeerterreinen zijn vaak één kleur. Op een plein worden geen kleine stenen met verschillende tinten gebruikt. Betonstenen worden vaak gebruikt voor een inrit, rijbanen en kunnen handmatig of machinaal worden aangebracht.
Gebakken stenen 
Gebakken stenen hebben een sfeervolle uitstraling. Wederom zien we deze vorm vaak terug in tuinpaden, terrassen maar ook in opritten thuis

Sierbestrating 

Onder sierbestrating vallen vele soorten tegels en stenen. Door deze speels te combineren met elkaar, vormt bestrating dé eyecatcher van uw tuin! De kleuren, maten en soorten zijn eindeloos en zijn altijd wel met elkaar te combineren. Deze creatieve vorm van bestrating vinden we voornamelijk terug in tuinen.

De juiste materiaal keuze is natuurlijk afhankelijk van uw wensen. Toch zullen wij u ook adviseren waar nodig. We kunnen u bijvoorbeeld vertellen welke materialen nodig zijn bij zware belasting, of welke stijl bestrating het beste aansluit bij de uitstraling van uw pand. 

In 3 fases: een mooie bestrating van Bert Schreuder 

Wanneer u de juiste bestrating heeft gekozen, kunnen wij aan de slag met het straten zelf! In omennabij 3 fases realiseren wij de bestrating naar uw wens

1.    Afgraven van de grond

Dé cruciale stap voor een mooie, strakke en duurzame bestrating is het voorbereiden. Door grond of klei af te graven en het straatzand aan te brengen, te egaliseren en te verdichten, zorgen we voor een stabiele ondergrond, zodat de bestrating netjes kan worden aangelegd én onbezorgd van het straatwerk kunt genieten!  

2.    Waterafvoer

Zeker als we het hebben over grote oppervlakten zoals parkeerterreinen en straten, is een goed functionerende waterafvoer noodzakelijk voor het behoud van de bestrating. Bij Bert Schreuder denken wij altijd goed na over de juiste manier van waterafvoer alvorens wij beginnen met bestraten.

3.    Het straten zelf: kies een legverband

Als wij dan het grondwerk hebben gedaan en gezorgd hebben voor een goede waterafvoer en de gewenste stenen, klinkers of tegels hebben besteld, kunnen wij aan de slag. Mits u nog één keuze kunt maken. Hoe wilt u de bestrating hebben? Ofwel in welk legverband? 

Zo straten wij in halfsteensverband (verspringend), blokverband, het bekende en populaire visgraat en meer. We vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van elk legverband voor uw situatie.

Bestratingen door Bert Schreuder voor u

Bestratingen in alle vormen en maten laat u leggen door het ervaren bestratingsbedrijf Bert Schreuder. Met 2 decennia aan ervaring op de teller hebben wij al vele projecten mogen realiseren. Van tuinbestratingen voor particulieren tot en met het aanleggen van parkeerterreinen en straten. Uiteraard bestraten wij netjes en geheel volgens wens. Daarbij is communicatie voor ons een belangrijk speerpunt. Communicatie is namelijk de basis van tevredenheid. We vragen u namelijk graag naar uw wensen, vertalen deze in mooie straten en tuinen, adviseren u waar nodig en koppelen eventuele veranderingen terug of geven een statusupdate.

Wilt u meer weten of wilt een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. 
 

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur