Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Bestratingen

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur is de specialist in het aanleggen van bestrating

Bestrating-bert-schreuderWilt u een nieuw terras in uw tuin? Een nieuwe weg aanleggen? Of een parkeerterrein bestraten? Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur is de specialist in het aanleggen van bestrating.  Wij zijn een bedrijf met al meer dan 22 jaar ervaring in het bestraten van terrassen en het aanleggen van wegen. Bestratingen moeten worden gelegd door vakmensen. Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur beschikt over de juiste mensen en middelen om bestrating van A tot Z te verzorgen. Kiest u voor Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur om bestrating te laten aanleggen? U bent verzekerd van:

  • Ervaren mensen
  • Gebruik van eigen machines
  • Goede service
  • Kwalitatief hoogwaardige bestrating
  • Vertaling van uw wensen in passende bestratingen

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur legt verschillende bestratingen aan

Als u uw bestrating door ons wilt laten verzorgen komen we langs om uw wensen te bespreken en uw tuin te bekijken. Het is belangrijk dat u van tevoren bedenkt welke bestrating u mooi vindt en welke aansluit bij uw wensen.  Wilt u liever advies? Geen probleem, Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur heeft jarenlange ervaring met bestrating en geeft graag advies of tips. U heeft keuze uit de volgende soorten bestrating:

  • Betonbestrating
  • Klinkers
  • Natuursteen
  • Sierbestrating
  • Terrastegels

Wilt u ideeën op doen voor bestrating? Bekijk op onze site de door ons gerealiseerde projecten.

Neem contact op met Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur voor het aanleggen van bestrating

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur is al jaren actief in sierbestrating. Ons team bestaat uit specialisten die dagelijks met passie werken aan sierbestrating. Het is belangrijk dat de sierbestrating past bij uw tuin. Daarom is het belangrijk dat de sierbestrating bij het geheel past. Onze specialisten kunnen hiervoor zorgen. Wij komen ook graag bij u een nieuw terras aanleggen. Wilt u meer informatie of een afspraak met ons maken? U kunt ons bereiken op 0653780347, stuur een email naar info@bertschreuder-bestratingen.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.

Bekijk meer
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur