Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Apeldoorn

Onderhoud van bedrijfsterreinen in de buurt van Apeldoorn voor een goed visitekaartje van uw bedrijf

Wilt u professionaliteit en kwaliteit uitstralen als bedrijf? Dan hoort een mooi en verzorgd bedrijfsterrein daar beslist bij. Een goed onderhouden bedrijfsterrein zorgt voor een goed visitekaartje en een goede eerste indruk. Heeft u zelf geen tijd, kennis, mensen en middelen om dit bij te houden? Zoekt u daarom een bedrijf voor onderhoud van bedrijfsterreinen in de buurt van Apeldoorn? Maak dan een afspraak met Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur. Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur is gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud van bedrijfsterreinen in de buurt van Apeldoorn. Bert Schreuder deed ruime ervaring op in de grond-, weg- en waterbouw, voordat hij in 2000 startte met zijn eigen bedrijf. Het grond- en straatwerk wordt daarna al snel uitgebreid met aanleg van riolering, maar ook houtwerk in de vorm van levering en plaatsing van schuttingen en onderhoud van bedrijfsterreinen in de buurt van Apeldoorn. Wilt u onderhoud van bedrijfsterreinen in de buurt van Apeldoorn uit besteden? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Als wij onderhoud van bedrijfsterreinen uitvoeren in de buurt van Apeldoorn werken wij volgens de wensen en eisen van de klant.

Veegwerkzaamheden

Veiligheid en uitstraling van uw bedrijfsterrein is belangrijk. Graag zorgen wij voor een veilige en nette omgeving. Onderhoud van bedrijfsterreinen in de buurt van Apeldoorn behoort tot onze dagelijks werkzaamheden. Bij verschillende bedrijven in de buurt van Apeldoorn verzorgt Bert Schreuder Bestratingen de veegwerkzaamheden. Voor veegwerkzaamheden hebben wij de juiste machines en kennis in huis. Onderhoud van bedrijfsterreinen in de buurt van Apeldoorn is namelijk specialistisch werk.

Overige werkzaamheden

Onder onderhoud van bedrijfsterreinen in de buurt van Apeldoorn verstaan wij ook:

  • Onkruidbestrijding
  • Reinigen van straatkolken
  • Reinigen van riolering

Onderhoud aan bedrijfsterreinen in de buurt van Apeldoorn proberen wij zoveel mogelijk ‘s avonds of zaterdags uit te voeren, zodat het terrein voor een groot gedeelte vrij van auto’s is. Klanten en personeel ondervinden hierdoor zo min mogelijk hinder. Omdat service en klantvriendelijkheid bij ons centraal staat vinden wij dit belangrijk.

Maatwerk

Niet alleen een goed verzorgd bedrijfspand draagt bij aan een goed visitekaartje. Een goed onderhouden terrein is ook van belang. Door middel van onderhoud aan bedrijfsterreinen in de buurt van Apeldoorn zorgen wij voor en net en verzorgd terrein. Wij weten als geen ander aan welke eisen dit moet voldoen. Na onderhoud van bedrijfsterreinen in de buurt van Apeldoorn zorgen wij ervoor dat uw terrein er weer als nieuw uitziet. Afhankelijk van het terrein, de vervuiling en uw wensen maken wij een onderhoudsplan op maat.

en en onderhoud van bedrijfsterreinen in de buurt van Apeldoorn. Wilt u onderhoud van bedrijfsterreinen in de buurt van Apeldoorn uit besteden? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Als wij onderhoud van bedrijfsterreinen uitvoeren in de buurt van Apeldoorn werken wij volgens de wensen en eisen van de klant.

Neem contact op

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Stel uw vraag

Onderhoud bedrijfsterrein | Apeldoorn

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur