Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Veenendaal

Bestrating aan laten leggen in Veenendaal 

Met fraai aangelegde bestrating rondom uw woning maakt u van uw eigen plek iets heel bijzonders. Zo kiest u bij Bert Schreuder bestratingen voor tuinbestrating of bestrating oprit in de steensoort die recht doet aan uw eigendom. Hierbij heeft u de keuze uit onder andere: 

  • Betonbestrating 
  • Gebakken bestrating 
  • Terrastegels 
  • Sierbestrating 
  • Natuursteen 

Wij denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw bestrating in Veenendaal. Neem daarvoor contact met ons op en stel ons al uw vragen.  

Sierbestrating laten leggen in Veenendaal 

Het laten leggen van sierbestrating gaat bij ons verder dan het realiseren van tuinbestrating in de meest uiteenlopende stijlen en steensoorten. Maak ook gebruik van onze diensten voor een looppad en bestrating oprit die op een mooie manier doorloopt naar uw achtertuin. Zelfs de grondwerkzaamheden, al dan niet inclusief riolering, zijn bij ons in deskundige handen. 

Tuinbestrating 

De keuze op het gebied van tuibestrating in Veenendaal is enorm. Een zitje met grote terrastegels, een looppad als onderbreking van uw gras of een combinatie van steensoorten geven uw buitenruimte een uniek karakter. Voordat we bij u aan de slag gaan, komen we de situatie graag met eigen ogen bekijken. Dit geeft ons de gelegenheid alles nauwkeurig in kaart te brengen en actief met u mee te denken. Dit persoonlijke contact biedt u direct de kans om al uw wensen kenbaar te maken en uw vragen aan ons te stellen. 

Aanleg tuinbestrating 

Met onze moderne apparatuur en de bestrating van uw keuze gaan de vakkundige personeelsleden van Bert Schreuder bestratingen hard aan het werk om de ruimte rondom uw woonhuis om te toveren tot een strak en mooi geheel. Zet vandaag nog de eerste stap richting nieuw aangelegde bestrating en kom met ons in contact voor het bespreken van uw bestrating of de verhuur van ons materieel of stratenmakers.  

Neem contact op

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Stel uw vraag

Bestrating laten leggen | Veenendaal

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur