Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Ede

Vegen van bedrijfsterreinen in de buurt van Ede voor een verzorgde uitstraling

Ook een goede eerste indruk achterlaten bij uw klanten? Verzekerd zijn van een schoon en net terrein zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft? Maak een afspraak met Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur voor het vegen van bedrijfsterreinen in de buurt van Ede. Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur is een veelzijdig bedrijf. Het aanleggen van bestratingen, het vegen van bedrijfsterreinen in de buurt van Ede en de verhuur van graaf- en grondverzetmachines vormen de basis voor nog veel meer werkzaamheden. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in de grond-, weg- en waterbouw. Met deze kennis en ervaring zijn wij nu actief in het grond- en straatwerk, rioleringen en het vegen van bedrijfsterreinen in de buurt van Ede. Voor het vegen van bedrijfsterreinen in de buurt van Ede beschikken wij over verschillende soorten veegmachines. Afhankelijk van uw wensen maken we afspraken over de frequentie en de tijden. In overleg met u stellen we een veeg plan op zodat uw terrein er altijd netjes bij ligt.

Reinigen

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur is uw partner als het gaat om het vegen van bedrijfsterreinen in de buurt van Ede. Niet alleen het vegen van bedrijfsterreinen in de buurt van Ede is onze specialiteit, ook bieden wij ook onkruidbestrijding aan, reinigen van straatkolken en riolering. Vooral in het najaar als de bladeren van de bomen vallen is het vegen van bedrijfsterreinen in de buurt van Ede van belang. Deze bladeren kunnen namelijk zorgen voor een onveilige situatie. Daarnaast geeft het ook een onverzorgde uitstraling en draagt het niet bij aan een goed visitekaartje. Met behulp van een machinale veegmachines kunnen wij uw terrein weer netjes maken.

Terreinverbetering

Graag helpen wij u bij het zorgen voor terreinverbetering door middel van het vegen van bedrijfsterreinen in de buurt van Ede. Door middel van het vegen van bedrijfsterreinen in de buurt van Ede zorgen wij voor:

  • Netheid
  • Veiligheid
  • Uitstraling

Tegen een zeer aantrekkelijk tarief zorgen wij voor het reinigen van uw terrein. Wilt u uw terrein professioneel laten vegen? Maak dan een afspraak.

Veegmachine

Tijdens het vegen van bedrijfsterreinen in de buurt van Ede maken wij gebruik van onze veegmachine. Deze machine kunnen wij inzetten voor het vegen van bedrijfsterreinen in de buurt van Ede maar ook voor straten- en kolkenreiniging. Wilt u een afspraak? Meer informatie over de prijzen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Stel uw vraag

Vegen van bedrijfsterreinen | Ede

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur