Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Vegen van bedrijfsterreinen

Vegen van bedrijfsterreinen met behulp van de veegmachine van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Vegen van bedrijfsterreinen uit handen geven? Maak dan een afspraak met Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur. Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur kan het vegen van bedrijfsterreinen voor u uitvoeren. Als veelzijdig bedrijf houden wij ons met verschillende werkzaamheden bezig. Het vegen van bedrijfsterreinen is slechts een onderdeel van onze werkzaamheden. Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur is dé specialist in de grond,-weg,- en waterbouw. Wij beschikken over verschillende soorten machines die wij tijdens onze werkzaamheden in kunnen zetten. Wilt u ook bedrijfsterreinen laten vegen? Maak dan een afspraak. Graag stellen we een passende offerte op waarin we rekening houden met uw veegwensen. Afhankelijk van uw wensen maken we afspraken over de frequentie en de tijden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw terrein er altijd verzorgd en netjes uitziet.

Waarom bedrijfsterreinen vegen?

Het vegen van bedrijfsterreinen is een belangrijke klus. Zeker wanneer er vaak klanten bij u langskomen is het belangrijk dat het terrein er goed uit ligt. U wilt immers een goede eerste indruk achterlaten. Naast het vegen van bedrijfsterreinen kunnen wij ook andere reinigingswerkzaamheden uitvoeren. Ook bieden wij onkruidbestrijding aan, reinigen van straatkolken en riolering. Hiermee zorgen we niet alleen voor een mooi en schoon aanzicht maar streven ook naar veiligheid. Wanneer de bladeren van de bomen vallen kunnen er gevaarlijke en onveilige situaties ontstaan. Kortom, het vegen van bedrijfsterreinen is belangrijk voor:

  • Veiligheid
  • Uitstraling
  • Goed visitekaartje
  • Verzorgd terrein

Tijdens het vegen van bedrijfsterreinen maken wij gebruik van onze veegmachine. Meer informatie? Bekijk dan onze website of neem gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Stel uw vraag

Vegen van bedrijfsterreinen

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur