Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Ede

Bedrijventerreinen onderhouden in Ede 

Als eigenaar of beheerder van een bedrijventerrein krijgt u te maken met het onderhoud van uw industrieterrein. De grootte en de vormgeving van uw bedrijventerrein in Ede kan het onderhoud tot een tijdrovend geheel maken. Besteed deze werkzaamheden daarom uit aan Bert Schreuder. Zo bent u verzekerd van een industrieterrein dat er altijd goed verzorgd uitziet." 

Terreinonderhoud in Ede 

Voor een mooi resultaat buigen wij ons over diverse werkzaamheden bij u ter plaatse. Kiest u voor onze expertise, dan zorgen wij onder meer voor: 

  • Groenonderhoud 
  • Reinigen straatkolken  
  • Gladheidsbestrijding 
  • Verwijderen van onkruid 
  • Onderhoud van riolering 

Dit alles doen we door onze vakmensen die hiervoor moderne machines gebruiken. Maak gebruik van ons totaalpakket aan terreinonderhoud en neem contact op voor bedrijventerreinonderhoud op maat. Door te vegen of te borstelen zorgen we ervoor dat zwerfvuil en bladeren worden verwijderd, waardoor hemelwater probleemloos kan stromen. We evalueren echter altijd het geheel van de uit te voeren werkzaamheden. 

Representatief bedrijfsterrein met vakkundig onderhoud 

Zorg voor een mooie aanblik van uw bedrijventerrein en voorkom verzakkingen op parkeerplaatsen, ondergelopen straatkolken en ontsierend onkruid tussen uw straatwerk. Wij buigen ons vakkundig over het onderhoud van bedrijfsterreinen in onder andere Ede. Doe ook een beroep op ons voor rioolwerk en de aanleg van nieuwe bestrating. Met zo min mogelijk overlast geven wij uw buitenruimte weer een net aangezicht.  

Gladheidsbestrijding bedrijventerreinen 

Draag als beheerder of eigenaar van een industrieterrein uw verantwoordelijkheid en kom in actie bij winterse taferelen. Stel veiligheid voor uzelf, personeel en bezoekers voorop en maak gebruik van onze gladheidsbestrijding op uw terrein. Voorkom dat opvriezende mist, ijzel en sneeuw de toegang tot uw bedrijfsterrein blokkeren en laat onze medewerkers met strooiwagens en sneeuwschuivers hun werk doen. Zo kan iedereen probleemloos zijn weg naar uw bedrijfspand vinden en worden ongelukken voorkomen. Weten wat het terreinonderhoud inclusief gladheidsbestrijding u gaat kosten? Vraag ons om een offerte en zet die belangrijke eerste stap richting veiligheid en een net bedrijventerrein.  

Neem contact op

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Stel uw vraag

Onderhoud bedrijfsterrein | Ede

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur