Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Rhenen

Grondwerk in de buurt van Rhenen uitvoeren met onze machines en chauffeurs

Wilt u zeker zijn van goed straatwerk? Dan mag grondwerk in de buurt van Rhenen beslist niet ontbreken? Een project slaagt pas als het grondwerk in de buurt van Rhenen goed wordt uitgevoerd. Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur en zijn team weet als geen ander hoe belangrijk goed grondwerk in de buurt van Rhenen is. Zonder het juiste grondwerk heeft bestraten eigenlijk geen zin. Met onze grondwerkzaamheden kunnen wij de grond op verschillende locaties klaar maken voor bewerking en bouw. De werkzaamheden op het gebied van grondwerk zijn zeer divers. Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur is een veelzijdig bedrijf. Het aanleggen van bestratingen en de verhuur van graaf- en grondverzetmachines vormen de basis voor nog veel meer werkzaamheden. Door de inzet van ons moderne materieel kan elk project naar wens uitgevoerd worden. Wij zijn al jaren dé partij voor grondwerk in de buurt van Rhenen en omgeving. Door de jaren heen hebben al vele opdrachtgevers ons weten te vinden. Kwaliteit staat van begin tot eind centraal.

Basis van grondwerk

Als wij grondwerk uitvoeren in de buurt van Rhenen zorgen wij voor een goede basis van bestrating. Wanneer wij grondwerk in de buurt van Rhenen mogen uitvoeren kijken we allereerst naar de ondergrond. De ondergrond kan uit verschillende materialen bestaan:

  • Klei
  • Grond
  • Zand
  • Veen

Daarnaast kijken we naar de mate van belasting die het straatwerk moet kunnen dragen. Een tuin aan een woning vergt andere eisen dan een bedrijventerrein waar dagelijks vele auto’s en vrachtwagens overheen rijden. Tot slot is de grondwaterstand van belang voordat we grondwerk in de buurt van Rhenen uit gaan voeren. In sommige gevallen moet de ondergrond gedraineerd worden.

Rioleringen

Ook bij het aanleggen van rioleringen voeren wij grondwerk in de buurt van Rhenen uit. Wij hebben kennis en ervaring in huis om grondwerk uit te voeren in Rhenen en omgeving zoals het uitgraven van bouwputten of kelders en bijvoorbeeld bij een aanbouw aan huis of bedrijf. Met ons team, de middelen en kennis kunnen wij grondwerk in Rhenen en omgeving efficiënt uitvoeren.

Machines

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur beschikt over diverse machines waarmee grondwerk in de buurt van Rhenen uitgevoerd kan worden. Wilt u zelf grondwerk uitvoeren maar beschikt u niet over de machines? Het beschikbare materieel kan worden gehuurd, altijd met chauffeur of machinist. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Stel uw vraag

Grondwerk | Rhenen

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur