Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Grondwerk gereed maken voor bestrating

Bert Schreuder Bestratingen legt met grondwerk een goede basis voor bestrating  

Wilt u een nieuwe tuin, terras of weg laten aanleggen? Laat het grondwerk door Bert Schreuder Bestratingen uitvoeren om een goede basis te krijgen. Wij zijn een bedrijf dat al 22 jaar ervaring heeft in grondwerk en het aanleggen van bestrating. Bij ons bent u van ervan verzekerd dat we een goede basis voor uw bestrating aanleggen. Wij voeren ook grondwerk uit in Veenendaal. Ons vakkundige team voert verschillende werkzaamheden uit zoals:  

  • Het grondwerk verzorgen voor straatwerk 
  • Tuinen en percelen bouwklaar maken 
  • Bouwputten en kelders uitgraven 
  • Rioleringen aanleggen  

Wist u dat we machines verhuren?  

U bent heel handig, maar het ontbreekt u aan de benodigde machines of gereedschappen. Bij ons bent u aan het goede adres en kunt u gewoon de machines of materialen huren die u nodig heeft. U kunt onze machines en materialen ook huren als u in Ede woont. Wij verhuren onder andere:  

  • Grondverzetmachines 
  • Kranen 
  • Minigravers 
  • Rupsdumpers 
  • En nog veel machines 

Wilt u meer informatie over het verhuren van machines? Neem dan contact met ons op en we vertellen u graag meer! Of we komen gewoon bij u langs in Wageningen om het grondwerk voor u te verzorgen. Wij nemen u al het werk uit handen.  

Wat is onze werkwijze als het gaat om grondwerk?  

Heeft u ons gebeld om het grondwerk voor u te verzorgen in Bennekom? Dan beginnen we met het bekijken van de bestemming en de mate van belasting. Een tuin vraagt een andere ondergrond dan die van een straat. Ook letten we op de grondwaterstand. Daarna gaan we voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat uw grond een goede basis gaat vormen. Wilt u dat we het grondwerk voor u regelen in Rhenen? Wij horen graag van u! 

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur