Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Oud-Zuilen

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur is er voor al uw bestratingen in Oud-Zuilen

Heeft u plannen om uw tuin te vernieuwen en wilt u een ander terras? Is het nodig dat de weg opnieuw bestraat wordt? Of het parkeerterrein is aan nieuwe bestrating toe? Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur is er voor al uw bestrating in Oud-Zuilen. Wij zijn een bedrijf met meer dan 22 jaar ervaring in grond-, en straatwerk. Bij ons kunt u ook terecht voor het plaatsen van een nieuwe schutting of tuinhuis. Ons team bestaat uit ervaren specialisten die graag bij u langskomen om uw wensen te bespreken. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden van bestrating. Als u het prettig vindt, geven we ook advies. Sierbestrating bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw tuin of terrein. Het is belangrijk dat de bestrating bij het geheel past. Als u voor Bert Schreuders Bestratingen en Verhuur kiest bent u verzekerd van hoge kwaliteit en bestrating in Oud-Zuilen die bij uw wensen aansluit.

Hoe gaan we te werk bij het bestraten van uw terrein of tuin?

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur vindt het belangrijk om transparant te werken. U weet op deze manier waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan. Daarom leggen we graag onze werkwijze uit als we bij u komen bestraten. Voordat we kunnen gaan bestraten is het belangrijk dat u de keuze heeft gemaakt welke bestrating u wilt. Daarna bestaat de bestrating uit ongeveer drie fases:

  • Fase 1 grondwerk: het ontgraven van het cunet is afhankelijk van de belasting van de aan te brengen bestrating en indien nodig wordt er een fundering gemaakt van menggranulaat en straatzand.
  • Fase 2 waterafvoer: voordat we beginnen met bestraten denken we goed na over een goedwerkende waterafvoer. Een functionerende waterafvoer is belangrijk voor het behoud van de bestrating. Vooral als het om grote oppervlakten gaat, maar ook in uw tuin wilt u dat het water wegloopt. 
  • Fase 3 het bestraten zelf, kies zelf een legverband: als we bovenstaande fases hebben doorlopen is het nodig dat u voor uzelf besloten heeft in welk verband de bestrating aangebracht dient te worden. Wij vertellen u graag wat de voor- en nadelen zijn van elk legverband of wat het beste bij uw situatie past.

Neem contact op met Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur voor uw bestrating in Oud-Zuilen

Wilt u dat we ook bij u uw tuin of terrein komen bestraten? Wilt u graag vrijblijvende informatie over het bestraten? Of wilt u een afspraak maken? Bel naar 0653780347 of stuur een email naar info@bertschreuder-bestratingen.nl.  

Neem contact op

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Stel uw vraag

Bestratingen | Oud-Zuilen

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur