Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Rhenen

Tuinbestrating in Rhenen laten leggen 

Bij de keuze voor tuinbestrating in Rhenen doet u een beroep op Bert Schreuder bestratingen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het aanleggen en verfraaien van straatwerk, staan wij vakkundig en met passie voor bestrating voor u klaar.  

Bestrating aan laten leggen 

Is de bestrating van uw oprit toe aan vernieuwing? Als veelzijdig bedrijf staan wij voor u klaar als het gaat om onder andere: 

  • Bestrating oprit 
  • Tuinbestrating in Rhenen 
  • Sierbestrating laten leggen 
  • Rioolwerk  

Sierbestrating laten leggen in Rhenen 

De keuze voor de juiste sierbestrating is belangrijk om tot het gewenste eindresultaat te komen. Met straatwerk dat aansluit bij de gewenste stijl en uitstraling bereikt u het mooiste effect. Wij voorzien u graag van advies, als het gaat om de vergelijking en de onderlinge verschillen tussen: 

  • Betonbestrating  
  • Natuursteen  
  • Gebakken bestrating  
  • Sierbestrating  
  • Keramische terrastegels  

Ongeacht uw voorkeur zorgen wij ervoor dat de sierbestrating in Rhenen strak en in de door u gewenste vorm wordt gelegd. Wij komen graag eerst de situatie bij u ter plaatste bekijken. Zo weten we direct welke ruimte u beschikbaar heeft en is er volop tijd om uw vragen aan ons te stellen. Neemt u hiervoor contact met ons op? 

Modern materiaal voor aanleg bestrating 

Bert Schreuder bestratingen maakt gebruik van modern materiaal om de bestrating van uw oprit of uw terras aan te leggen. Dit, in combinatie met de mooiste sierbestrating, maakt van uw buitenruimte een prachtig geheel. Wij stellen uw wensen altijd centraal en dat vindt u terug in de eisen die wij stellen aan materieel, medewerkers en collega-bedrijven.  

Grondwerk als basis voor bestrating 

De juiste ondergrond vormt de basis voor uw bestrating. Mocht blijken dat bij u grondwerk moet worden uitgevoerd, dan zijn wij u hiermee ook graag van dienst, net als voor de aanleg van riolering. Zo houdt u een vast aanspreekpunt gedurende het gehele project.  Uw bestrating aan laten leggen in Rhenen, is bij ons in goede handen.  

Neem contact op

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Stel uw vraag

Bestrating laten leggen | Rhenen

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur