Naw van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Menu en logo van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

impressie van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

content van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Ede

Sierbestrating in Ede laten leggen 

Uw sierbestrating in Ede laten leggen door een bedrijf dat meer dan 22 jaar ervaring heeft? Kies dan Bert Schreuder bestratingen en verhuur en geniet van vakkundig gelegd straatwerk naar keuze. Als specialist op het gebied van terrasaanleg en sierbestrating bieden wij onder meer: 

  • Gebakken bestrating 
  • Betonbestrating 
  • Sierbestrating 
  • Terrastegels 
  • Natuursteen 

Bij het aanleggen van een terras kan de grootte en stoort bestrating écht het verschil maken. Zo hebben keramische tegels het voordeel dat ze bestand zijn tegen vorst, krassen, vlekken en uv-straling. De keuze bij dit type tegel is groot bij Bert Schreuder. 

Bestrating aan laten leggen in Ede 

De gehele ruimte rondom uw woning wordt door ons voorzien van een nieuw looppad, de bestrating oprit of de tuinbestrating. Daarvoor maken we gebruik van modern materiaal. Zo garanderen we een strak en mooi resultaat dat helemaal aan uw wensen voldoet. Dit doen we niet alleen voor u als woningeigenaar. Door het gebruik van betonstraatstenen is menig woonerf door ons al van strakke bestrating voorzien. 

Tuin laten bestraten  

Laat ons met de tuinbestrating in Ede uw tuin naar een hoger niveau tillen, passend bij de sfeer en stijl die u zoekt. Is het hierbij nodig dat er grondwerk wordt verricht, dan staan wij ook voor deze werkzaamheden voor u klaar. Alles in handen leggen bij onze vakkundige medewerkers, houdt de lijnen kort en biedt u een vast aanspreekpunt. We brengen binnen en buiten met elkaar in contact, waardoor ook de tuin echt als uw thuis aanvoelt. Bestaat de behoefte aan nieuwe riolering voordat de tuin in Ede door ons wordt bestraat? Rioolwerk wordt door ons professioneel aangepakt. We scheiden naar wens de riolering van vuil- en hemelwater en buigen ons op uw verzoek over de afwatering van uw dakgoot. Neem contact met ons op om de tuinbestrating al dan niet met grondwerk en riolering voor u uit te voeren. 

Neem contact op

Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur logo
Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur

Stel uw vraag

Bestrating laten leggen | Ede

Over ons van Bert Schreuder Bestratingen en Verhuur